Uživo: Marković povređen, Matić ne može sam, Jermenija - Srbija 0:0

Izvor: Blic, 11.Okt.2014, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Marković povređen, Matić ne može sam, Jermenija - Srbija 0:0

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016. u Francuskoj i u drugom kolu grupe I gostuje Jermeniji, a meč iz Jerevana koji počinje u 18 časova možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Matić je bez premca naš najbolji igrač na ovom meču i sjajno je prebacio celu protivničku odbranu i na desnoj strani izbacio Tošića samog ispred Berezovskog, ali je krilnom napadaču >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << CSKA lopta pobegla u prijemu i sjajna šansa otišla je u nepovrat.

Vrlo dobru priliku imao je domaćin odmah posle izmene kada je Piceli centrirao sa desne strane, a Sarkisov glavom šutirao pored gola.

Selektor Jermenije Bernar Kalandes izvršio je prvu izmenu i umesto Mkrtčjana uveo Hovsepjana.

"Orlovi" su imali tri baš dobre prilike u prvom poluvremenu, nisu ih iskoristili, kod Jermena je najbliži golu bio Piceli, ali su mreže mirovale.

Neoprezan je bio Nastastić i sa leđa je oborio Mkrtčjana koji je odigrao petom za saigrače, pa je naš štoper zaradio žuti karton.

Treću vrlo dobru priliku Srbija je propustila u finišu prvog poluvremena - Kolarov je sa leve strane pronašao Filipa Đorđevića, ali je naš napadač šutirao glavom daleko pored desne stative iz dobre pozicije.

Vidi se da Matija Nastasić nema mečeve u nogama, pa je napravio bespotreban faul i prilikom jednog vazdušnog duela rukama po licu oborio Sarkisova, ali je prošao bez žutog kartona.

Odličnu priliku Srbija je imala osam minuta pre kraja prvog poluvremena kada je Tošić "zalomio" jednog čuvara i iz sredine ušao u kazneni prostor na levu stranu odakle je slabo šutirao pravo u Berezovski.

Najopasniji napad Jermenija je izvela po isteku sat vremena igra kada je Piceli sa desne strane gađao dalji ugao i naterao Stojkovića da se istakne, a njegov pokušaj probudio je publiku na tribinama stadiona u Jerevanu.

Samo što je ušao u igru Kuzmanović je šutirao sa nekih 20 metara pod prečku i naterao Berezovskog da loptu izbaci u korner.

Posle Tošićevog udarca iz ugla sa leve strane najviši u skoku bio je naš kapiten Ivanović, ali je loptu glavom od zemlje poslao preko gola u najboljoj prilici do sada.

Nije mogao Marković da nastavi, izdržao je svega tri minuta na terenu, pa je mesto ustupio Zdravku Kuzmanoviću.

Vezista Intera otišao je iza napadača, dok se Tadić preselio na bok i menjaće stranu sa Tošićem po potrebni.

Ostao je Lazar Marković da leži na zemlji u 23. minutu pošto je nezgodno doskočio i činilo se da nije baš dobro, ali se posle razgovora sa doktorom Mladenovićem i ukazane pomoći vratio na teren.

Najbolja prilika viđena je u 20. minutu kada je Dušan Tadić povukao loptu i sa nekih 20 metara gađao desni ugao, ali je Berezovski krajnjim naporom uspeo da je izbaci u korner.

"Orlovi" i dalje drže loptu i kontrolišu igru, dok Jermeni čekaju šansu iz kontre, a gosti su u 14. minutu imali slobodan udarac i Kolarov je šutirao sa oko 30 metara preko živog zida, ali lopta nije bila dovoljno jaka da matira Berezovskog.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Lazović zamenio Đorđevića, Matić ne može sam, Jermenija - Srbija 0:0

Izvor: Blic, 11.Okt.2014

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016. u Francuskoj i u drugom kolu grupe I gostuje Jermeniji, a meč iz Jerevana koji počinje u 18 časova možete pratiti uživo uz Blicsport.rs...Dik Advokat je izvršio i drugu izmenu, promenio napadača i umesto Đorđevića...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.