Uspešan start Orlića, Vošin klinac sam srušio Čehe

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2018, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešan start Orlića, Vošin klinac "sam" srušio Čehe

U grupi su i Španci i Ukrajinci.

Kadetska reprezentacija Srbije uspešno je startovala na turniru drugog kruga kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo koje se održava u Engleskoj. Selekcija koju predvodi Ivan Jević pobedila je domaćina turnira, nacionalni tim Češke rezultatom 2:0. Oba gola dao je Dragoljub Savić, igrač Vojvodine.

Nešto ranije, Španija i Ukrajina su odigrali bez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobednika. Bilo je 1:1. U subotu, Orlići će igrati sa Ukrajinom, a tri dana kasnije sa Španijom. Samo dve prvoplasirane selekcije izboriće plasman na završni turnir koji se igra na Ostrvu od 4. do 20. maja 2018. godine.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vošin klinac dva puta u metu, "Orlići" uhvatili kurs za EP

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2018

Kadetska reprezentacija Srbije ostvarila je pobedu na startu Elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo što je stavlja u odličnu poziciju uoči druge dve utakmice...Veliki korak napravila je kadetska selekcija reprezentacije Srbije ka Evropskom prvenstvu u Engleskoj, pošto je već u prvom kolu...

Nastavak na Sportske.net...

Blamaža "Orlića" - Ništa od plasmana na EURO? (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2018

Omladinska selekcija reprezentacije Srbije doživela je debak u prvom kolu Elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i samo još u teoriji ima šanse da se domogne završnog turnira u Finskoj...Čudo će morati da se dogodi u naredne dve utakmice Elitne runde kvalifikacija pa da omladinska reprezentacija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.