Uroš Kovačević: Dali smo sve, sada idemo u prestonicu Evrope

Izvor: RTS, 24.Sep.2019, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uroš Kovačević: Dali smo sve, sada idemo u prestonicu Evrope

Odbojkaš Srbije Uroš Kovačević bio je presrećan posle plasmana u polufinale Evropskog prvenstva. Naša reprezentacija plasirala se među četiri najbolje ekipe pobedom nad Ukrajinom sa 3:2, po setovima 21:25, 25:23, 25:22, 19:25, 15:9.
Uroš je bio jedan od najzapaženijih pojedinaca, a na kraju je utakmicu završio sa 21 poenom. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Očekivali smo težak meč. Oni su mladi, dobri... tim sa velikim igračima. Hteo bih da im čestitam, danas su bili veoma dobar protivnik, ali prvo bih želeo da čestitam svojim saigračima. Dali smo sve u ovoj utakmici, nije bilo lako. Oni su igrali odlično, servirali fantastično, ali sam na kraju izuzetno ponosan i srećan", rekao je Kovačević.
Kovačević je početkom petog seta serijom neverovatnih i "šmekerskih" poteza na mreži odlepio naš tim i prelomio dramatičnu utakmicu.
"Oni su veliki momci, morate da uradite nešto van normalnih okvira."
"Orlovi" će se u petak, za finale Evropskog šampionata, u Parizu boriti sa selekcijom Francuske.
"Biće teško. Pariz je prestonica Evrope. Jedva čekam", zaključio je Kovačević.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kovač: Milion motiva protiv Francuske; Atanasijević i Kovačević: Mora bolje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2019, 09:28

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač, posle tesne pobede nad Ukrajinom 3:2 za polufinale Evropskog prvenstva, priznao je da je njegov tim napravio mnogo grešaka, ali da je najbitnije da je izboreno mesto među četiri najbolja tima na kontinentu..."Ukrajina je nezgodna ekipa, i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.