Izvor: Danas, 17.Okt.2023, 00:44

Uefa saopštila: Utakmica Belgija – Švedska prekinuta nakon napada u Briselu

Utakmica između Belgije i Švedske, igrana u ponedeljak uveče u Briselu za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024, definitivno je prekinuta na poluvremenu (1-1) zbog napada u glavnom gradu Belgije u kome su poginule dve osobe, objavila je UEFA.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u Briselu: Dvoje ubijenih u oružanom napadu pre utakmice između Belgije i Švedske

Izvor: Danas, 17.Okt.2023

Reuters Dvojica švedskih državljana su ubijena a još jedan čovek je ranjen u Briselu, u oružanom napadu koji belgijski zvaničnici smatraju terorizmom. Kvalifikaciona utakmica za Evropsko prvenstvo u fudbalu između Belgije i Švedske koja je trebalo da se igra u ponedeljak uveče odložena je zbog...

Nastavak na Danas...

Fudbaleri Švedske se vraćaju u svoje klubove

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Okt.2023

Fudbaleri Švedske su prošle noći napustili Belgiju i vratiće se u svoje klubove, a nakon što je njihova kvalifikaciona utakmica za Evropsko prvenstvo prekinuta na poluvremenu zbog oružanog napada u Briselu, potvrdili su iz Fudbalskog saveza Švedske.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.