Poraz Srbije, Piksi objasnio rotacije; Naredni meč najvažniji u poslednjih 15 godina

Izvor: B92, 14.Okt.2023, 18:55

Poraz Srbije, Piksi objasnio rotacije; "Naredni meč najvažniji u poslednjih 15 godina"

Fudbaleri Srbije doživeli su poraz u Budimpešti protiv Mađarske rezultatom 2:1 u okviru sedmog kola kvalifikacione grupe G za Evropsko prvenstvo.

Srbija posle ovog meča ostaje na 10 bodova i drugom mestu, pred duel u Beogradu sa Crnom Gorom (17. oktobar) koja ima osam bodova i meč manje.

Mađarska je sa ovom pobedom praktično obezbedila direktno mesto na Evropskom prvenstvu. Trenutno su na 13 bodova na tri meča do kraja.

Svačega je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na meču u kom je prvi gol, kao i u Beogradu, postigao Barnabas Varga, a do poluvremena su u minut stala i druga dva gola.

Poraz je Srbiji zakomplikovao sve, ali "orlovi" i dalje imaju sve u svojim rukama. Takvog je mišljenja i selektor Dragan Stojković Piksi, koji je na konferenciji za medije objasnio zašto od prvog minuta nisu zaigrali Dušan Tadić i Filip Kostić.

Kapiten Srbije je ušao u nastavku, kao i as Juventusa, ali nisu uspeli da donesu izjednačujući pogodak. Tadić je istakao da je imperativ pobeda u narednom meču, kao i njegov saigrač Aleksandar Mitrović koji je duel sa Crnom Gorom okarakterisao kao "najvažniji u poslednjih 15 godina".

Svoje utiske je podelio i Strahinja Pavlović, kao i članovi mađarske ekipe. Ocene "orlovima" je podelio naš Stefan Smuđa.

Tok meča, kao i dešavanja i reakcije posle istog ste mogli da pratite putem našeg bloga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stative i poništeni golovi – Srbija bolja, ali nenaučene lekcije iz Beograda skupo koštale

Izvor: B92, 14.Okt.2023

Fudbaleri Srbije doživeli su poraz u Budimpešti protiv Mađarske rezultatom 2:1 u okviru sedmog kola kvalifikacione grupe G za Evropsko prvenstvo...Šokovi i pre samog početka su najavili šokove i na meču. Selektor Srbije Dragan Stojković je iznenadio kada su saopštene startne postave, a među...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.