U Nišu kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Letoniji (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 07.Maj.2014, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Letoniji (VIDEO)

Niš će ove godine prvi put biti domaćin Balkanskog inženjerskog takmičenja na kome će se studenti sa pet univerziteta nadmetati za kvalfikacionu rundu za finalno evropsko takmičenje u Letoniji. Ovakvo odmeravanje znanja planirano je da bude na Elektronskom fakultetu u Nišu od 8 do 11 maja, a u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope – BEST.

U Nišu će se u naredna četiri dana okupiti četvoročlane studentske ekipe koje su učešće obezbedile pobedom na lokalnim takmičenjima u Mostaru, Beogradu, Podgorici, Skoplju i Nišu. Reč je o regionalnom nadmetanju na kome će oko 40 studenata prikazati svoje znanje iz oblasti tehnike.
Balkansko inženjersko takmičenje u Nišu počinje 8 maja a završava 11-og. Organizuje se treći put u regionu, a uz podršku brojnih pokorivtelja i niškog Univerziteta.

Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Balkansko inženjersko takmičenje 2014.

Izvor: ebecbalkan.org, 07.Maj.2014

Predstojećeg vikenda u Nišu će se sakupiti četrdeset studenata sa pet univerziteta iz regiona, kako bi se takmičili u inženjerskim veštinama. Ovo regionalno inženjersko takmičenje predstavlja kvalifikacionu rundu za finalno evropsko takmičenje, koje organizuje Udruženje studenata tehnike Evrope...

Nastavak na ebecbalkan.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.