U Albaniji ne može da se igra na pobedu Srbije!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Okt.2015, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Albaniji ne može da se igra na pobedu Srbije!

Kako se bliži četvrtak i meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Albanija - Srbija, albanski mediji "pumpaju" atmosferu. Nije ni čudo jer je susret u Elbasanu najvažniji u istoriji Albanaca, koji može da im donese istorijski uspeh, plasman na šampionat Starog kontinenta.

Zanimljivo, oni koji bi u Albaniji igrali na pobedu Srbije ne mogu to da učine! Naime, ne postoji kvota na dvojku, dok je kec 2,50, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a iks 3,20.

Nadamo se samo da će Ivanović i drugovi konačno uspeti bar malo radosti da nam donesu i da Albancima vratimo milo za drago za onu odvratnu provokaciju prošle godine na stadionu Partizana.

In Albania la vittoria della Serbia non è neanche quotata. #unebesoj pic.twitter.com/JtF2qeDb11— Enxhi Fero (@EnxhiFero2) October 3, 2015
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.