Izvor: Medijski istraživački centar, 20.Jan.2012, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča makedonskih navijača

Policija u Nišu privela je sudiji za prekršaje šest navijača reprezentacije Makedonije koji su se potukli sinoć neposredno pre utakmice Evropskog prvenstva u rukometu.
Policija je saopštila da je nešto pre 20 sati  ispred Sportskog centrа „Čаir“ nаrušen jаvni red i mir svаđom i tučom između šest držаvljаnа Republike Mаkedonije.
 U tuči jedno lice je zаdobilo lаke telesne povrede, а protiv svih su podnete prekršajne prijаve iz Zаkonа o jаvnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << redu i miru i privedeni su sudiji Prekršаjnog sudа u Nišu.
Nekoliko hiljada navijača Makedonije sinoć je pratilo utakmicu za plasman u drugi krug takmičenja između Makedonije i Češke u niškoj hali Čair.
Tokom prvog dela takmičenja na Evropskom prvenstvu u rukometu od 15. januara do sinoć prema policijskim saopštenjima nije bilo narušavanja javnog reda i mira. Prve večeri takmičenja jedan Makedonac je povređen u tuči ali je policija saopštila da on nije bio navijač reprezentacije.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.