Triler nad trilerima  tri velesile otišle zajedno iz F ludnice!

Izvor: B92, 23.Jun.2021, 20:15

Triler nad trilerima " tri velesile otišle zajedno iz F "ludnice"!

Fudbaleri Portugala i Francuske remizirali su 2:2 u Budimpešti i prošli u osminu finala Evropskog prvenstva.

Spektakl smo priželjkivali – spektakl smo i dobili, uz dramu, kakvu ni Hičkok ne bi režirao.

U revolveraškom obračunu Kristijana Ronalda i Karima Benzema pobednika je bilo iako rezultat kaže drugačije, sa po dva bola bivših saigrača iz Real Madrida, pošto su zajedno prošli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u nokaut fazu.

Zajedno sa Nemačkom, koja je za totalnu ludnicu u F grupi, da ne kažemo odeljenje, izvukla 2:2 sa Mađarskom.

Tabela na kraju glasi: Francuska pet bodova, Nemačka četiri, isto koliko i Portugal, a Mađarska dva!

Tako ćemo u osmini finala gledati novi spektakl poput ovog jer se sastaju Belgija – Portugal i Nemačka – Engleske, dok će Francuzi na Švajcarsku.

Meč evropskog i svetskog šampiona za pamćenje, za prave sladokusce fudbalske i istoriju.

Ispisao ju je Ronaldo, petostruki najbolji fudbaler planete, tako što je stigao do 109. gola u reprezentativnom dresu i nadmašio Iranca Alija Deija, dosadašnjeg rekorda.

Učinio je to golovima iz penala, posle velikih grešaka odbrane Francuske. Prvo je golman Ljoris nokautirao Danila, da bi Kunde nespretno igrao rukom...

Između ta dva pogotka Karim Benzema je, u rasponu od samo nekoliko minuta, postigao dva gola na kraju i na početku poluvremena. Prvo iz penala, a onda tako što je lukavo pobegao odbrani Portugala.

Dok je trajao meč viđeno je nekoliko rolerkostera, ako se pogleda i rezultat iz Minhena, da bi se u finišu sve smirilo kada je bilo poznato da sve tri velesile idu dalje.

Nisu previše zapinjali, ali su ujedno najavili da nas čeka "lud" turnir do kraja.

Oba meča pratili smo uživo u našem LAJV BLOGU.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.