Tošić: Nismo znali šta nas je snašlo, moglo je da bude i gore

Izvor: Blic, 11.Okt.2014, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić: Nismo znali šta nas je snašlo, moglo je da bude i gore

Zoran Tošić, strelac gola za remi (1:1) sa Jermenijom, rekao je da su fudbaleri Srbije sami sebi napravili katastrofu na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. u Francuskoj.

"Orlovi" su bili na pragu poraza, ali je golman Stojković najpre u 83. minutu odbranio penal Piceliju, da bi Tošić u 90. zatresao mrežu za bod u drugom kolu grupe I.

"Razočaravajući rezultat, jer smo došli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da pobedimo, verovali u to, a na kraju kako je išao tok meča, moglo je da bude i gore. Zato je i bod pozitivan, niko nije srećan, ali velika je razlika početi kvalifikacije porazom i remijem, ali uspeli smo nekako da se vratimo. Borili smo se, dali sve od sebe, oni su dali gol iako smo i mi mogli iz prekida. Posle primljenog gola napravili smo sami sebi katastrofu u glavi i nismo znali šta nas je snašlo. Ponavljam, moglo je da bude i mnogo gore, sada moramo da pobedimo Albaniju", poručio je Tošić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tošić: "Sami sebi pravimo katastrofu u glavi"

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2014

Strelac gola koji je Srbiji doneo bod na startu kvalifikacija za EURO 2016. rekao je da tim sam sebi stvara probleme ali da remi sa Jermenijom ne predstavlja tragediju.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.