Tošić: Kad god primimo gol, desi nam se katastrofa u glavi

Izvor: Sportal.rs, 11.Okt.2014, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić: Kad god primimo gol, desi nam se katastrofa u glavi

Zoran Tošić je u koprodukciji sa Vladimirom Stojkovićem spasio Srbiju veće blamaže protiv Jermenije u Jerevanu, na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine. Srpski golman je ostavio "u životu" naš vrlo bledi tim odbranivši penal, a ofanzivac CSKA je golom u 90. minutu sprečio novu bruku selekcije koju je prvi put u takmičarskoj utakmici sa klupe vodio novi selektor Dik Advokat. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs <<
- Verovali smo u pobedu, ali stvari su se loše odvijale po nas, kola su krenula nizbrdo. Ipak, na kraju se sve dobro završilo kako je moglo da bude - rekao je Tošić još "vruće glave" u izjavi za Radio Televiziju Srbije odmah posle utakmice.

- Važno je da smo dali sve od sebe i da smo se trudili. Oni su postigli pogodak, mi smo takođe imali neke situacije iz kojih smo mogli nešto više da uradimo, ali nismo ih materijalizovali. I uvek se ponavlja to da kada mi ne damo gol iz više šansi, protivnik ga postigne iz jedne situacije. I onda nam se desi katastrofa u glavi, tada ne znamo šta nas je snašlo. Gubili smo, bili smo u teškoj situaciji, ali na kraju smo izvukli bod. Kao što sam već rekao, moglo je da bude mnogo gore i iz tog razloga moramo da budemo zadovoljni i sada da gledamo da pobedimo Albaniju.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Mitrović: Uopšte nismo igrali loše, ali uvek je problem kada prvi primimo gol (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 12.Okt.2014, 16:48

Drvlje i kamenje baca srpska javnost po nacionalnom timu posle "mršavog", jedva osvojenog boda u Jerevanu protiv Jermenije, na startu borbe za plasman na Euro u Francuskoj. Istina, naš tim nije odigrao u skladu sa potencijalom, doduše bilo je i dobrih intervala, međutim zbog prevelikog, ali neutemeljenog...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.