Topić: Magičan grad, pokazala sam koliko mogu

Izvor: B92, 09.Avg.2023, 21:08

Topić: Magičan grad, pokazala sam koliko mogu

Angelina Topić je bila presrećna posle osvajanja zlatne medalje u skoku u vis na Evropskom prvenstvu do 20 godina.

Naša atletičarka je briljirala, jedina je preskočila visinu od 1.90 metara i tako stigla do novog zlata.

Po završetku finala, rekla je da je Jerusalim njen srećan grad.

"Evo nas ponovo u ovom magičnom gradu! Malo više Godinu dana kasnije, još jedna zlatna medalja za mene, moj klub, moju zemlju. Volela bih da mogu da objasnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osećaj olakšanja koji sam osetila pre pola sata, 45 minuta. Ovo takmičenje sam toliko željno iščekivala, želela sam da pokažem šta mogu, koliko mogu, upravo sam to i uradila. Volela bih da sam mogla da skočim malo više, ali moj trener je rekao da idem nazad u hotel da se odmorim, zato što ujutro imam finale skoka u dalj", kaže Angelina.

Nema vremena za odmor, četvrtak nosi novi pokušaj da se dođe do medalje, jer sčake u finalu skoka u dalj.

"Ovo takmičenje je bilo veliki izazov za mene, zato što je ovo prvo veliko takmičenje na kom se takmičim u dve discipline. Zapravo, ovog jutra sam imala i kvalifikacije us koku u dalj, hvala Bogu da sam u prvom skoku skočila normu za finale. Tako da idem u hotel da se odmorim, vidimo se sutra!", poručila je Angelina Topić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.