Izvor: RTS, 19.Avg.2022, 12:38

Topić: Idemo još jače u finalu

Srpska atletičarka Angelina Topić izjavila je danas posle plasmana u finale Evropskog prvenstva u Minhenu u skoku uvis da će u borbi za medalje biti još bolja.
Topićeva je u kvalifikacijama u trećoj seriji preskočila 1,87 metara i obezbedila plasman u finale.

"Hvala bogu, preživesmo i ovo, kvalifikacije su prošle odlično, čak i bolje nego što sam očekivala. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Prošla sam u finale sa najboljim rezultatom, imali smo malo problema sa nevremenom, ali izbegli smo kišu u samo nekoliko minuta, što je bilo odlično. Mislim da sam ovaj deo odradila kako treba, idemo još jače u finalu", izjavila je Angelina Topić, a preneo Srpski atletski savez.
Srbija je na EP u Minhenu osvojila dve medalje - zlatnu Ivane Vulete u skoku udalj i srebrnu Armina Sinančevića u bacanju kugle.
Šansu da povećaju broj medalja imaće Adriana Vilagoš u subotu od 20.25 u bacanju koplja i Angelina Topić u nedelju u 19.05 u finalu skoka uvis.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.