Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2023, 22:05

Tibilov i Kadžaja osvojili bronzane medalje za Srbiju na EP u rvanju

Rvačka reprezentacija Srbije osvojila je još dve medalje u grčko-rimskom stilu na Evropskom prvenstvu u Zagrebu, saopštio je večeras RSS. Bronzanim odličjem okitili su se Georgi Tibilov u kategoriji do 60 kilograma i Mihail Kadžaja u kategoriji do 97 kilograma.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve nove bronze za Srbiju na Evropskom prvenstvu u rvanju

Izvor: B92, 23.Apr.2023

Rvačka reprezentacija Srbije osvojila je još dve medalje u grčko-rimskom stilu na Evropskom prvenstvu u Zagrebu...Bronzanim odličjem okitili su se Georgi Tibilov u kategoriji do 60 kilograma i Mihail Kadžaja u kategoriji do 97 kilograma. Obojica su fantastičnim borbama pokazali kvalitet srpskog...

Nastavak na B92...

Srbija uzela još dve medalje u Zagrebu! Sijaju rvači sve više i više!

Izvor: 24sedam.rs, 24.Apr.2023, 10:00

Georgi Tibilov i Mihail Kadžaja se okitili bronzanim odličjima

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.