Tadić: Cilj je Evropsko prvenstvo preko kvalifikacija

Izvor: B92, 19.Nov.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Cilj je Evropsko prvenstvo preko kvalifikacija

Vezni fudbaler Ajaksa i reprezentacije Srbije Dušan Tadić kaže da je najvažniji što su "Orlovi" za sada na prvom mestu grupe 4 u Ligi C, UEFA Lige nacija.

Tokom ove reprezentativne pauze Srbiju posle pobede nad Crnom Gorom (2:1) na stadionu "Rajko Mitić" u subotu, očekuje još utakmica sa Litvanijom u utorak uveče.

"Orlovi" imaju 11 bodova posle pet kola, uz dve pobede nad Crnogorcima, jednom nad Litvanijom i dva remija sa Rumunima.

"Nadam se da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nećemo da igramo završni turnir, već da ćemo preko kvalifikacija da odemo na Evropsko prvenstvo. Svima nama je to cilj", poručio je Tadić.

Tadić je prokomentarisao i situaciju sa promašenim penalima Srbije.



"Penali se promašuju, desava se i kod drugih. Nije prihvatljivo, ali srećan sam što nije imalo uticaja na rezultat. Nadam se da ćemo u bitnijim mečevima biti efikasniji"
, zaključio je Tadić.

Srbija dočekuje Litvaniju na stadionu Partizana od 20:45.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.