TADIĆ: Moram oda pobeđujemo ako hoćemo na Evropsko prvenstvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2023, 23:15

TADIĆ: Moram oda pobeđujemo ako hoćemo na Evropsko prvenstvo

Srbija poražena u Beogradu od Mađarske.

Navijači su očekivali pobedu, ali je reprezentacija Srbije u Beogradu na stadionu ''Rajko Mitić poražena od selekcije Mađarske sa 2:1 (2:1). Nisu Orlovi pružili dobru partiju, iako su poveli, ali su Mađari brzo postigli dva gola i stigli do preokreta. U nastavku je Srbija pokušala da stigne makar do remija, ali nije uspela u tome. Kapiten reprezentacije Dušan Tadić razumljivo nije bio mnogo raspoložen posle meča.

 - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Teško je analizirati vruće glave. Dobro smo otvorili utakmicu i sve je išlo kako treba. Postigli smo gol i poveli 1:0, a onda smo u dva minuta sve prosuli. I onda smo jurili rezultat. Moramo da vidimo i analiziramo i pogledamo šta nije bilo dobro - rekao je Tadić.

Srbija ima priliku ovaj poraz ispravi već u nedelju kada će gostovati Litvaniji. Za Tadića dileme nema, samo pobeda dolazi u obzir:

 - Moramo da pobeđujemo ako hoćemo da se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo. Nismo stigli još da porazgovaramo u svlačionici posle ovoga.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.