Svetislav Pešić za BBC: „Nisam iznenađen porazom Srbije, ali jesam načinom na koji se to desilo“

Izvor: Danas, 12.Sep.2019, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetislav Pešić za BBC: „Nisam iznenađen porazom Srbije, ali jesam načinom na koji se to desilo“

Getty ImagesPešić sa reprezentacijom Jugoslavije ima jedno zlato sa evropskog i jedno sa svetskog prvenstva Pred novi duel Srbije i Amerike nekadašnji selektor Svetislav Pešić pričao je za BBC o Indijanopolisu, Bormiju i kako je uspeo da tri puta savlada moćne Amerikance. Eto, ipak igramo protiv Amerikanaca. Doduše, to nije ni u finalu, ni u […] Članak Svetislav Pešić za BBC: „Nisam iznenađen porazom Srbije, ali jesam načinom na koji se to desilo“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetislav Pešić za BBC: "Nisam iznenađen porazom Srbije, ali jesam načinom na koji se to desilo“

Izvor: B92, 12.Sep.2019

Nekadašnji selektor košarkaške reprezentacije za BBC je pričao o utiscima sa SP u Kini, ali i o Indijanapolisu i Bormiju...Pred novi duel Srbije i Amerike nekadašnji selektor Svetislav Pešić pričao je za BBC o Indijanapolisu, Bormiju i kako je uspeo da tri puta savlada moćne Amerikance...Eto,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.