Sve jači front podrške Nemanji Vidiću! Oglasio se i bivši Zvezdin napadač!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2020, 11:33

Sve jači front podrške Nemanji Vidiću! Oglasio se i bivši Zvezdin napadač!

Nemanja Vidić pokrenuo lavinu za spas srpskog fudbala.

Otvoreno pismo Nemanje Vidića povodom stanja u srpskom fudbalu od juče je glavna tema u ovdašnjoj fudbalskoj javnosti.

Proslavljeni fudbaler je ukazao na brojne probleme u našem fudbalu i prozvao nadležne u FSS koje smatra odgovornim za ovakvu situaciju, kao i za neodlazak na Evropsko prvenstvo.

Ubrzo su usledile i prve reakcije, podršku je Vidić dobio od potpredsednika Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vladimira Vuletića, Nemanja Matić je tek najavio svoje iznošenje stava na ovu temu, a iz FSS je negativno reagovao Vidićev nekadašnji saigrač Marko Pantelić, koji je Vidićevo pismo doživeo kao ''nož u leđa''.

Ipak, nekadašnjem defanzivnu Mančester junajteda i dalje stižu poruke podrške, najnovija je od Dragana Mrđe, nekadašnjeg napadača Crvene zvezde i Vojvodine, koji se oglasio u razgovoru za portal ''24sedam.rs''.





''Ako takav čovek, bivši reprezentativac Srbije, igrač i ličnost kao što je Nemanja Vidić, odluči da se oglasi saopštenjem i započne ga rečima 'dosta više', onda zaista nije potrebno davati dodatna obrazloženja. On nije od onih koji bi nešto ishitreno rekao ili prelomio preko kolena.







Siguran sam da je dobio pravu sliku stanja, da se dugo sve to skupljalo u njemu čim je odlučio da se oglasi. Mislim da sam dovoljno rekao'', istakao je Mrđa.

-

-
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lalatović bi da sa Stankovićem baci u drugi plan Vidićevo pismo?!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2020

Trener Vojvodine danas upitan o onome o čemu od juče priča cela fudbalska Srbija. Da li vas je iznenadio odgovorom?..Nemanja Vidić je gromoglasno juče svojim otvorenim pismom ukazao na brojne, sve veće probleme u srpskom fudbalu koji se godinama ne rešavaju i sve je više reakcija na ono na šta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.