Svaki igrač može da reši meč

Izvor: Akter, 26.Mar.2015, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaki igrač može da reši meč

Fudbalska reprezentacije Srbije neće ići u Portugal da se brani, svako od igrača nacinalnog tima može da reši meč

"Nećmo biti posvećeni samo odbrani. Odbrana jeste osnovna stvar u fudbalu, ali igrači neće biti limitirani samo na nju. Ići ćemo na to da postignemo gol... Verujem u kvalitet svakog igrača, svako od njih može da reši utakmicu", rekao je Ćurčić na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Srbija u nedelju gostuje protiv selekcije Portugala >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << u Četvrtom kolu Grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Ćurčić je naveo da prekidi mogu da budu "ubojito oružje" Srbije i dodao da se "radi na tome".

Selektor Srbije je kazao da Kristijano Ronaldo jeste jedan od najboljih fudbalera na svetu, ali da Portugal "nije samo Ronaldo".

"Interesantno je da je Portugal na nekoliko prethodnih utakmica više napada završio na suprotnoj strani od one na kojoj je stajao Ronaldo", rekao je Ćurčić.

Srbija je peta na tabeli Grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa samo jednim bodom, dok je Portugal drugi sa šest bodova.

Utakmica izmedju Srbije i Portugala igra se u nedelju, 29. marta od 20.45 na stadionu Benfike u Lisabonu.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svaki igrač može da reši meč

Izvor: Beta, 26.Mar.2015

BEOGRAD, 26. marta 2015. (Beta) - Selektor Radovan Ćurčić rekao je u četvrtak da fudbalska reprezentacije Srbije neće ići u Portugal da se brani i dodao da smatra da svako od igrača nacinalnog tima može da reši meč..."Nećemo biti posvećeni samo odbrani. Odbrana jeste osnovna stvar u fudbalu,...

Nastavak na Beta...

Milošević ljut: Srbi protiv Srbije

Izvor: BanjalukaLive.com, 26.Mar.2015

Zvanična konferencija za medije u Staroj Pazovi imala je i svoju uvertiru. U jednom beogradskom tabloidu je na naslovnoj strani "osvanuo" Aleksandar Kolarov sa temom koja nema veze sa fudbalom. Potpredsjednik FSS Savo Milošević je odmah reagovao. - Primjetili smo da je scenario isti pred svaki važan...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.