Superkup - Srbija rasturila Nemačku!

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superkup - Srbija rasturila Nemačku!

Reprezentacija Srbije je nastavila sa pobedama u pripremnom periodu pred Evropsko prvenstvo u košarci.

Izabranici Aleksandra Đorđevića su danas uspeli da zabeleže novu pobedu u pripremama za Evropsko prvenstvo koje naš tim igra u Istanbulu, iako su igrali bez povređenih Teodosića i Nedovića.

Oni su u odlučujućoj utakmici za pobednika Superkupa u Hamburgu slavili protiv Nemačke veoma ubedljivo, sa 87:56 i tako sa tri pobede u isto toliko mečeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << završili ovo takmičenje.

Bilo je neizvesno na startu, Birčević i Štimac su vodili našu reprezentaciju, a nakon trojke Mačvana, Srbija je stigla i do +10 - 27:17.

Zanimljiv trenutak se desio u drugoj četvrtini kada je i Štimac pogodio trojku, a Srbija je nakon 20 minuta igre držala prednost od 10 poena razlike.

U trećoj deonici naš tim je bio fantastičan, Birčević, Kuzmić i Mačvan su nam doneli 20 poena prednosti, prednost je nastavila da se povećava i u četvrtoj deonici kada su pogađali i Milosavljević i Birčević, koji je istakao kandidaturu za igrača utakmice.

Došli smo i do +30, pa i +3, što je bio i konačna razlika na ovoj utakmici.

U našem sastavu najefikasniji je bio Stefan Birčević koji je postigao 21 poen, Štimac je imao 20, Mačvan je ponovo pružio odličnu partiju sa 12 poena, dok je Kuzmić upisao 10.

Našoj reprezentaciji sledi Akropolis kup u Grčkoj, gde će igrati od 23. do 25. avgusta, nadamo se u punom sastavu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Surovo! Srbija osvojila Superkup, Birčević i Štimac za plus 31 protiv Pancera

Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2017

Orlovi u trećem kolu trijumfovali sa 87:56..Srpski buldožer nastavlja da melje! Ekipa Aleksandra Đorđevića osvojila je Superkup u Hamburgu, pošto je u trećem, poslednjem kolu pregazila Nemačku sa 87:56 (27:17, ...Orlovi su takmičenje u Hamburgu završili sa maksimalnim učinkom, ali više od...

Nastavak na MozzartSport.com...

Košarkaški Srbije osvojili pripremni Superkup u Nemačkoj

Izvor: Beta, 20.Avg.2017

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je danas pripremni Superkup u nemačkom Hamburgu, pošto je i u trećoj utakmici ostvarila pobedu.Srbija je danas sa 87:56 (27:17, 17:17, 19:6, 24:16) pobedila domaćina turnira Nemačku.Ekipa Aleksandra Djordjevića protiv Nemačke odigrala je najbolji meč...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.