Stolica našao idealnu postavu, ovo je tim za Ruse!

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stolica našao idealnu postavu, ovo je tim za Ruse!

''Orlići'' večeras igraju veoma važan meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Biće to meč šestog kola kvalifikacione Grupe 5, počinje u 19 časova na niškom ''Čairu'', a rival našim ''Orlićima'' biće selekcija Rusije, trenutno prvoplasirana u ovoj grupi.

Reprezentacija Srbije, koju odnedavno sa klupe predvodi Ilija Stolica, napravila je pre nekoliko dana odličnu uvertiru za ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmicu pobedom nad Estonijom, takođe u Nišu od 6:0, kada je Dejan Joveljić bio trostruki strelac.

U odnosu na taj meč, Stolica danas nije promenio ništa u startnoj postavi, pa je po svemu sudeći pronašao idealnih 11 i nadamo se da će se ovi momci i danas pokazati u najboljem svetlu.

To su: M. Ilić - Marković, Veselinović, Mašović, I. Ilić - L. Ilić, Nj. Petrović, Nišić - Stuparević, Joveljić, Adžić.

Srećno, ''Orlići''.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

STOLICA ODABRAO: Evo sa kojim timom Orlići NAPADAJU Ruse (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2019, 01:06

Bitan meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo...Mlada fudbalska reprezentacija Srbije sastaje se od 19 časova sa Rusijom u 6. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a selektor Ilija Stolica odabrao je startnih 11 za veoma važan meč za "Orliće". Među startnih 11 nalazi se i Njegoš Petrović,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.