Stiv Vernon: Srećan trkač je brz trkač

Izvor: RTS, 03.Mar.2017, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiv Vernon: Srećan trkač je brz trkač

Trener britanske reprezentacije na Kalemegdanu sa srpskim trkačima.
Dan uoči početka Evropskog dvoranskog prvenstva u atletici u Beogradu, trener britanske atletske reprezentacije Stiv Vernon, sa svojim timom uradio je pokazni trening sa trkačima iz Srbije i preneo im svoje iskustvo.

Za ovaj trening, čuveni trener odabrao je centar Beograda, tačnije, park Kalemegdan i šetalište uz Dunav >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Savu.
Trkači iz Beograda iskoristili su ovu jedinstvenu priliku da porazgovaraju sa trenerom britanske atletske reprezentacije kako bi od njega čuli brojne korisne i praktične savete.
"Ne bojte se da postavljate pitanja i maksimalno iskoristite mogućnost razgovora sa trenerima trčanja kako biste naučili što je više moguće. I sâm sam dosađivao brojnim trenerima sa pitanjima sve dok nisam saznao dovoljno da razvijem sopstvenu filozofiju trčanja. Lepota trčanja je što nikad ne prestajete da učite jer se radi o kontinuiranom razvoju i učenju kroz greške. Moja mantra je „Srećan trkač je brz trkač", poručio je Stiv Vernon u razgovoru sa trkačima.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.