Stefanu Šemlalu bronza na Evropskom prvenstvu!

Izvor: KovinEkspres.rs, 06.Feb.2015, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanu Šemlalu bronza na Evropskom prvenstvu!

Šemlal Stefan je upravo završio učešće na prvenstvu Evrope za kadete, juniore i mlađe seniore, koje se ovog vikenda održava u Cirihu u Švajcarskoj.

Štefan je u prvom kolu savladao domaćeg takmičara Švajcarske rezultatom 5 prema 0. U drugom kolu bolji je bio od takmičara Portugala sa 4 prema 1.U trećem kolu savladao je takmičara Rusije takođe 4 prema 1.

Usledili su polufinalni susreti i Stefan je nažalost tesnim rezultatom 3 prema 2, poražen od reprezentativca >> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << Francuske koji je ušao u finale, ali pored poraza nije klonuo duhom, već je skupio snagu i u meču za treće mesto savladao reprezentativca Italije 3 prema 2.

Stefana do kraja meseca čeka i seniorsko prvenstvo Balkana,kao i Mladena Berića, koje će se održati u Čačku.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.