Štafeta Srbije u finalu Evropskog prvenstva

Izvor: B92, 09.Dec.2023, 13:10

Štafeta Srbije u finalu Evropskog prvenstva

Miks štafeta reprezentacije Srbije u plivanju obezbedila je finale na Evropskom prvenstvu u disciplini četiri puta 50 metara slobodno.

Tim Srbije u sastavu Uroš Živanović, Nikola Aćin, Katarina Milutinović i Nina Stanisavljević je zauzeo osmo mesto u polufinalu, sa vremenom 1:33,52 sekundi.

Srpski plivač Nikola Aćin je sa 11. mesta prošao u polufinale na 100 metara slobodno, sa vremenom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 47,41 sekundi i tako za dve stotinke nadmašio državni rekord koji je do sada držao Velimir Stjepanović.

Mladi srpski plivač Uroš Živanović je na 50 metara prsno zauzeo deveto mesto i tako sa vremenom 26,79 sekudni obezbedio sebi mesto u polufinalu.

Srpska polivačica Nina Stanisavljević je u istoj disciplini u ženskoj konkurenciji bila 22. sa vremenom 31,46 sekundi, dok je Anja Crevar 31. poziciju na 200 metara slobodno sa vremenom 1:59,60 sekundi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plivanje: Miks štafeta Srbije u finalu na Evropskom prvenstvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2023

Miks štafeta reprezentacije Srbije u plivanju obezbedila je finale na Evropskom prvenstvu u disciplini četiri puta 50 metara slobodno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.