Izvor: Luftika.rs, 15.Dec.2017, 03:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta su Srbi pitali Google u 2017. godini?

Google je objavio rezultate godišnjeg izveštaja najpretraživanijih termina u 2017. godini, nudeći uvid o najznačajnijim momentima i trendovima u Srbiji.
Ove godine, građani Srbije su se na Googleu najčešće zanimali za vremenske prilike, a kako se košarkaška reprezentacija Srbije u Istanbulu izborila za srebrnu medalju, ne iznenađuje što je drugi najpretraživaniji pojam bio Eurobasket, Evropsko prvenstvo u košarci.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Međutim, već kod trećeg mesta imamo transfer blama – u pitanju je “Zadruga”, rijaliti koji svi pljuju i zvanično ga se gnušaju, ali izgleda da ipak vole da budu u toku.
Nastavak je, manje-više očekivan i dobar pokazatelj vesti i ljudi koji su obeležili ovu godinu. Pogledajte liste najpretraživanijih pojmova, događaja i serija.
Lista 10 najpretraživanjih pojmova:
Vremenska prognoza Eurobasket Zadruga Pink Ubice mog oca Strasti Toskane IKEA Srbija Ana Brnabić Bogdan Bogdanović Uzmi račun i pobedi Najpretraživaniji događaji:
Eurobasket Uzmi račun i pobedi Vimbldon Izbori Rolan Garos FIBA Eurobasket Evrovizija Sajam automobila Uskrs Beer Fest Najpretraživanije serije:
Ubice mog oca Senke nad Balkanom Strasti Toskane Zaljubljeni neženja Paramparčad Istine i laži Beskrajna ljubav Crna ljubav Nepobedivo srce 13 Reasons Why POVEZANO: 7 pitanja koja ste smeli da pitate samo dr Google
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.