Šta je to Mirotić zapevao na dočeku? (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2015, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je to Mirotić zapevao na dočeku? (video)

Nikola Mirotić, košarkaš reprezentacije Španije koji je sa tim timom osvojio Evropsko prvenstvo u košarci, imao je šta da kaže na dočeku.

Madrid je bio mesto dočeka reprezentativaca Španije, ekipe koja je osvojila novo Evropsko prvenstvo u košarci, ovoga puta na Eurobasketu čija se završnica igrala u francuskom gradu Lilu.

Nikola Mirotić je bio među učesnicima u španskoj reprezentaciji, možda je njegov potez van terena obeležio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovo Evropsko prvenstvo kada je pocepao srpsku zastavu, a juče je dočekan od strane navijača Španije na veličanstven način.

Naravno, njegove dobre igre su razlog za to, a zanimljivo da je Crnogorac zapevao na dočeku i to: "Yo soy Espanol". Prevedeno na srpski ovo znači "Ja sam Španac".

Pogledajte...


Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.