Srpskim kajakašicama dva zlata na EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2016, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpskim kajakašicama dva zlata na EP

Srpska kajakašica Kristina Bedeč osvojila je danas zlatnu medalju u disciplini K1 na 1.000 metara na Evropskom prvenstvu u Moskvi. Zlato je osvojio   i srpski dvosed Milica Starović i Dalma Ružičić Benedek u trci na 1.000 metara.

Bedeč je trku završila u vremenu od 4:00.840 minuta i sa samo 148 hiljaditinki ispred drugoplasirane Tamare Takač iz Mađarske.

Treće mesto zauzela je Koni Vasmut iz Nemačke rezultatom 4:03.128.

Srpski dvosed >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Milica Starović i Dalma Ružičić Benedek postao je danas novi prvak Evrope u kajaku na šampionatu u Moskvi u trci na 1.000 metara.

One su u trci na 1.000 metara trijumfovale u vremenu od 3:38.564 minuta, ispred mađarskog i rumunskog dvoseda.

Starović i Ružičić Benedek došle su do nove medalje na kontinentalnim prvenstvima, nakon što su prošle godine u češkim Račicica osvojile bronzu.

To je druga medalja za Srbiju, i to druga zlatna, pošto je ranije danas Kristina Bedeč postala prvak Evrope u Moskvi u disciplini K1 na 1.000 metara.

Tomićević i Zorić bronzani

Srpski kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić osvojili su danas brnzanu medalju u disciplini 1.000 metara na prvenstvu Evrope u Moskvi.

Srpski dvosed trku je završio u vremenu od 3:13.832, što je za samo 824 hiljaditinki sporije bilo od drugoplasiranih Mađara.

Prvo mesto osvojio je nemački dvosed rezultatom 3:12.732.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.