Srpski vaterpolisti u trenutno najjačem sastavu na EP

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jan.2020, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski vaterpolisti u trenutno najjačem sastavu na EP

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić objavio je danas spisak za predstojeće Evropsko prvenstvo u Budimpešti.

Pozvani su Gojko Pijetlović (Oradea), Dušan Mandić (Pro Reko), Nikola Dedović (Špandau 04), Sava Ranđelović (OSC), Miloš Ćuk (Mladost), Duško Pijetlović (Solnok), Nemanja Vico (Trisetina), Milan Aleksić (Barseloneta), Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Filip Filipović (Pro >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Reko), Andrija Prlainović (OSC), Stefan Mitrović (Olimpijakos) i Branislav Mitrović (OSC).

"Ovo je naš najjači sastav u ovom trenutku. U petak putujemo u Novi Sad gde ćemo trenirati sa Crnom Gorom. U subotu je predviđen i susret sa medijima, a dan kasnije odlazimo u Budimpeštu sa ciljem da ostvarimo što bolji plasman", kratko je rekao Dejan Savić.

Srbija u odnosu na sastav sa prethodnog šampionata u Evropi ima samo jednu promenu. Umesto Viktora Rašovića u timu će biti Nikola Dedović.

Evropsko prvenstvo igra se od 12. do 26. januara.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAVIĆ ODREDIO PUTNIKE ZA BUDIMPEŠTU: Samo jedna IZMENA u odnosu na šampionski tim iz Barselone

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020

Turnir počinje 12. junuara... Selektor muške vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je danas spisak igrača na koje računa na predstojećem Evropskom prvenstvu u Budimpešti...U odnosu na sastav koji je osvojio zlato na šampionatu Evrope u Barseloni pre dve godine desila se jedna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.