Srpski odbojkaši: Bilo je dobro, sad kreće ono teže

Izvor: RTS, 20.Sep.2019, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski odbojkaši: Bilo je dobro, sad kreće ono teže

Srpski odbojkaši Aleksandar Okolić, Lazar Ćirović i Ljubiša Ristić zadovoljni su nakon pet pobeda iz isto toliko mečeva u grupnoj fazi Evropskog prvenstva.
Srbija je sa maksimalnim učinkom izborila duel sa Češkom u osmini finala takmičenja.

"Želeli smo da ostanemo neporaženi, to smo uradili. Idemo dalje, čeka nas Češka. Idu jače utakmice, svi moramo da budemo spremni i fokusirani >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na protivnike", rekao je Okolić, prenosi OSS.
On je dodao da je dobra stvar što ekipa ostaje u Antverpenu i ne mora da putuje u drugi grad.
Njegov saigrač Lazar Ćirović ističe da je važno što se i protiv Austrije (3:0) nastavio kontinutitet pobeda i dobrih igara.
"Nismo možda očekivali da ćemo toliko biti dominantni protiv Austrije. Sada nas očekuju mečevi na ispadanje, svaki je bitan i mora da se pobedi, a puno će nam značiti ove pobede na planu samopouzdanja", poručio je on.
Slično razmišlja i Ljubiša Ristić, koji dodaje da "nije moglo bolje da se odigra protiv Austrijanaca".
"Bili smo ozbiljni i profesionalni. Nekad u ovakvim mečevima nema velike želje, ali smo odigrali fenomenalno. Igramo sad sa Češkom, mislim da ne bi trebalo da bude problema", zaključio je Ristić.
Utakmica između Srbije i Česske igra se u subotu od 17.30.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Okolić: Idu jače utakmice; Ristić: Češka nije problem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2019

Srpski odbojkaši Aleksandar Okolić, Lazar Ćirović i Ljubiša Ristić zadovoljni su nakon pet pobeda iz isto toliko mečeva u grupnoj fazi Evropskog prvenstva...Srbija je sa maksimalnim učinkom izborila duel sa Češkom u osmini finala takmičenja..."Želeli smo da ostanemo neporaženi, to smo uradili....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.