Srpske rukometašice na Evropskom prvenstvu

Izvor: Mondo, 30.Maj.2018, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpske rukometašice na Evropskom prvenstvu

Sada čekaju 12. jun i žreb.

Foto: MN Press

Ženska rukometna reprezentacija Srbije izborila je plasman na Evropsko prvenstvo posle pobede na gostovanju Farskim Ostrvima 33:17 (17:11).

Srpkinje su na ovogodišnji kontinentani turnir u Francuskoj otišle i zahvaljujući trijumfu Švedske nad Makedonijom 32:20.

Najefikasnije u srpskom timu u Toršavnu bile su Katarina >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Krpež Sležak i Slađana Pop Lazić sa po šeat golova, a Sanja Radosavljević sa pet.

Izabranice Ljubomira Obradovića u poslednjem kolu treće kvalifikacione grupe imaju priliku da u nedelju pobedom nad Makedonijom u Nišu overe prvo mesto i bolju poziciju pred žreb u Parizu 12. juna.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.