Srpske košarkašice se plasirale na EP

Izvor: NaDlanu.com, 15.Jul.2012, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpske košarkašice se plasirale na EP

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo u Francuskoj, pošto je u poslednjem kolu Grupe B kvalifikacija pobedila u gostima Estoniju sa 97:58 (30:16, 18:14, 18:13, 31:15).

Srpske košarkašice su takmičenje u grupi završile na drugom mestu sa šest pobeda i dva poraza, iza Crne Gore i ispred Poljske, koje imaju isti skor na tabeli. Srbiju su u pobedi protiv Estonije predvodile >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Milica Dabović i Jelena Maksimović sa po 21 poenom, dok je u poraženoj ekipi Mirjam Nikolaj postigla 17. Evropsko prvenstvo u Francuskoj održaće se od 15. do 30. juna sledeće godine. Beta

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.