Srećno, Štimara! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2017, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećno, Štimara! (foto)

Sinoć najavljeno, jutros ozvaničeno! Ovo su detalji...

Kako smo sinoć i najavili, srpski reprezentativni centar Vladimir Štimac karijeru nastavlja u ekipi Anadolu Efesa.

Istanbulski klub je jutros i zvanično potvrdio ovaj transfer, uz informaciju da je Štimac potpisao ugovor na 1+1 godinu.

Štimac u Efes stiže iz Bešiktaša, u čijem dresu je odigrao odličnu sezonu, pa je bilo i očekivano interesovanje velikih evropskih klubova za njega.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Dobro je i što je posao realizovan pre početka Evropskog prvenstva, pa će popularni ''Štimara'' moći da se maksimalno koncentriše na obaveze u reprezentaciji, što je, uostalom, i do sada činio.

-

Vladimir Stimac Anadolu Efes'te! Sırp pivot ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladık! #GücünüOrtayaKoyhttps://t.co/aWpgsuvKgy pic.twitter.com/Gc0D3RVvLt

— Anadolu Efes SK (@AnadoluEfesSK) August 22, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.