Srebro za Tijanu Bogdanović

Izvor: Beta, 26.Mar.2015, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srebro za Tijanu Bogdanović

BEOGRAD, 26. marta 2015. (Beta) - Reprezentativka Srbije u tekvondu Tijana Bogdanović osvojila je u četvrtak srebrnu medalju u kategoriji do 49 kilograma na Evropskom prvenstvu u olimpijskim kategorijama u Nalčiku, u Rusiji.

Bogdanović je u finalu izgubila od Turkinje Rukije Jildrim sa 7:12.

"Ovo je moje prvo veliko takmičenje u seniorima i prva velika medalja. Sedmi put sam se borila protiv odlične Turkinje Jildrim, sada je ona imala više sreće i pobedila, ali zadovoljna sam. Nastavljam da se spremam za Svetsko prvenstvo koje je najvažnije takmičenje za kvalifikacije za Olimpijske igre 2016. godine", rekla je 17-godišnja Bogdanović.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tijana Bogdanović osvojila srebrnu medalju u Nalčiku

Izvor: Blic, 26.Mar.2015

Reprezentativka Srbije u tekvondu Tijana Bogdanović osvojila je srebrnu medalju u kategoriji do 49 kilograma na Evropskom prvenstvu u olimpijskim kategorijama u Nalčiku, u Rusiji...Bogdanović je u finalu izgubila od Rukije Jildrim sa 7:12..."Ovo je moje prvo veliko takmičenje u seniorima i prva velika...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.