Srbin podneo zahtev da se se*s prizna kao zvaničan sport

Izvor: Luftika.rs, 07.Jun.2023, 09:04

Srbin podneo zahtev da se se*s prizna kao zvaničan sport

Vest da će u Švedskoj 8. juna početi Evropsko prvenstvo u sek*u privuklo je veliku pažnju medija širom Evrope, pa čak i na Balkabnu s obzirom na učešće izvesne Hrvatice Marije Zadravec na istom!
Međutim, u međuvremenu je došla i informacija da je izvesni Dragan Bratić, Srbin koji je glavni organizator pomenutog takmičenja, još početkom godine podneo zvaničan zahtev da se*s bude priznat kao zvaničan sport >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u Švedskoj, piše Telegraf.
– Mi smo registrovani, imamo ogranizacioni broj i sasvim je u redu da treniramo i da se takmičimo u se*su. To je onda sport kao i svaki drugi – rekao je Bratić za „P4 Jönköping“ i dodao:
– Uključivanje sek*ualne orijentacije kao dela sportske taktike biće revolucionarni razvoj među evropskim zemljama.
Foto: Instagram/marija.zadravec.21 Bratić je, prema navodima medija, predsednik Švedske se*s federacije koja stoji iza šestonedeljnog prvenstva u se*su.
Prvenstva koje je zamišljeno da se sastoji od 16 disciplina, uključujući zavođenje, masažu tela, predigru, oralni se*s i izdržljivost.
Format takmičenja je takav da će pojedinačni „mečevi“ u svim disciplinama trajati između 45 i 60 minuta.
Ono što je svakako izazvalo najviše pažnje jeste to da je Bratićeva prijava odbijena, a Nacionalna sportska konfederacija je to obrazložila ovako:
– To ne ispunjava naše zahteve i samo mogu da kažem da je prijava odbijena. Imamo druge stvari kojima moramo da se bavimo – rekao je tadašnji šef sportskog tela Bjorn Erikson.
Marija ide na Evropsko prvenstvo u se*su:“Presrećna sam što ću predstavljati svoju državu“

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

BRATIĆ HOĆE DA SEKS POSTANE ZVANIČNI SPORT U ZEMLJI: Sasvim je u redu da treniramo, imamo čak i registraciju!

Izvor: HotSport.rs, 07.Jun.2023

Zanimljivo izlaganje. Dragan Bratić iz Švedske, organizator evropskog prvenstva u seksu, podneo je zahtev da to postane zvaničan sport u njegovoj zemlji. – Mi smo registrovani, imamo ogranizacioni broj i sasvim je u redu da treniramo i da se takmičimo u seksu. To je onda sport kao i svaki drugi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.