Srbin pobednik dana: Oborio rekord Kipra i ispao neviđen džentlmen! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Jul.2016, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin pobednik dana: Oborio rekord Kipra i ispao neviđen džentlmen! (VIDEO)

Srpski preponaš Milan Trajković (24) pobrao je aplauze na Evropskom prvenstvu u Amsterdamu, ali ne zbog obaranja nacionalnog rekorda Kipra za koji se takmiči, iako i za taj rezultat zaslužuje dubok naklon.

Milnov trijumf dogodio se pre same trke, jer se pokazao kao džentlemen prema devojci iz organizacije takmičenja koja je kisnula u majici, i nije joj bilo nimalo prijatno.

Milan je prišao i ogrnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je svojom trenerkom, što je izmamilo osmeh kod simpatične Holanđanke i među publikom.

A, onda, kad je Milan startovao, ne samo da je bio prvi u svojoj kvalifiacionoj grupi na 110 metara s preponama, nego je i oborio nacionalni rekord Kipra.

Svaka čast!

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.