Srbija savladala Island, ali gol nedostajao za prolaz dalje

Izvor: Radio 021, 16.Jan.2018, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija savladala Island, ali gol nedostajao za prolaz dalje

Rukometna reprezentacija Srbije upisala je prvu pobedu na Evropskom prvenstvu, pošto je večeras u Splitu pobedila selekciju Islanda sa 29:26 (12:12).

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Žarko Šešum i Bogdan Radivojević sa po pet golova, po četiri su postigli Nemanja Zelenović i Nemanja Ilić, dok su se tri puta u strelce upisivali Petar Nenadić i Milan Jovanović.

U selekciji Islanda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << najbolji je bio Valur Gudjen Sigurdson sa osam golova.

Srbija je takmičenje u Grupi A završila sa jednom pobedom i dva poraza, a isti skor ima i Island.

Izabranicima Jovice Cvetkovića je za prolaz u drugu fazu takmičenja bila potrebna pobeda od četiri i više golova razlike protiv Islanda i imali su u samom finišu meča šansu za to, ali Petar Nenadić nije iskoristio poslednji napad.

Šanse za prolaz Srbije i dalje postoje, ali sve zavisi od utakmice između Hrvatske i Švedske.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.