Srbija protutnjala u polufinale!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2017, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija protutnjala u polufinale!

Sjajna partija izabranika Nikole Grbića protiv Bugara, sledi borba za medalje!

Reprezentacija Srbije nastavlja svoj pohod ka samoj završnici Evropskog prvenstva.

Selekcija Nikole Grbića večeras je u četvrtfinalu u Krakovu ubedljivo savladala Bugarsku sa 3:0, po setovima 25:21, 25:22 i 28:26 i u subotu će se protiv Nemačke boriti za plasman u finale!

Prvi set je naša >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reprezentacija odlično odigrala, imala je vođstvo i održala ga do kraja za konačnih 25:21. Početak drugog je pripao Bugarima koji su, predvođeni raspoloženim Sokolovim, poveli sa 8:3, ali to nije pokolebalo naše momke koji su brzo uspeli da istope taj zaostatak, a onda i preuzmu vođstvo.

Na kraju drugog seta - 25:22 za Srbiju i još nas je set delio do plasmana u polufinale.

Naravno, Bugari se nisu predavali, pružili su žestok otpor u trećem setu, bili su blizu njegovog osvajanja, ali kada je bilo najvažnije, reprezentativci Srbije su najbolje odigrali.

Uspeli su da u samoj završnici anuliraju zaostatak od dva poena razlike, a onda poenima sjajnog Uroša Kovačevića naprave preokret i potom na razliku dobiju ovaj set sa 28:26, dovoljno za plasman među četiri najbolje selekcije u Evropi.

Nemačka je prethodno sa 3-1 savladala Češku, a drugi polufinalni par činiće Belgija i Rusija. Belgijanci su sa 3-0 savladali Italiju, a Rusi istim rezultatom selekciju Slovenije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkaši Srbije u polufinalu Evropskog prvenstva

Izvor: Radio 021, 31.Avg.2017

Odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se večeras u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je u Krakovu pobedila Bugarsku sa 3:0 u setovima (25:21, 25:22, 28:26)...Odbojkaši Srbije su dobro igrali i vodili tokom celog prvog seta i bez većih problema su poveli u meču...Bugarska je posle toga...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.