Srbija ostala bez selektora!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ostala bez selektora!

"Dugo sam razmišljao i prošle nedelje sam podneo ostavku", otkrio Peruničić.

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić podneo je ostavku, preneli su danas beogradski mediji.

Peruničić je to saopštio na konferenciji za novinare u prostorijama Rukometnog saveza Srbije.

Uprkos važećem ugovoru nekadašnji rukometni as odlučio je da se povuče nakon neuspeha na Evropskom prvenstvu, gde je Srbija završila takmičenje u prvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fazi sa tri poraza.

"Rekao sam da ću ili da menjam stvari ili me neće biti tu. Jako nas je zaboleo poraz od Crne Gore posle kojeg smo izgubili šansu za drugi krug. Potpredsednik Dragan Škrbić je bio uz mene da smiri situaciju. Dugo sam razmišljao i prošle nedelje sam podneo ostavku", rekao je Peruničić na konferenciji za medije i otkrio da je ostavku ponudio još u Austriji.

O ostavci Peruničića raspravljaće Upravni odbor Rukometnog saveza, a kako je najavio predsednik Saveza Božidar Đurković, sednica će se održati za nekoliko dana.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nenad Peruničić više nije selektor rukometne reprezentacije Srbije

Izvor: Beta, 18.Feb.2020

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić podneo je ostavku, preneli su beogradski mediji.Peruničić je to saopštio na konferenciji za novinare u prostorijama Rukometnog saveza Srbije.Srpski rukometaši su na nedavnom Svetskom prvenstvu eliminisani u prvoj fazi takmičenja sa...

Nastavak na Beta...

Peruničić objasnio razloge ostavke, jedan poraz najviše boli...

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020

Dosadašnji selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić rekao je danas da je ostavku podneo jer nije ispunio cilj, odnosno da snosi odgovornost za neuspeh na nedavnom Evropskom prvenstvu..."To nije bežanje od problema, nisam ispunio svoj cilj", rekao je Perunićić na konferenciji za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.