Srbija kvalifikacije za EURO 2016 počinje u Jermeniji

Izvor: Beta, 23.Feb.2014, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija kvalifikacije za EURO 2016 počinje u Jermeniji

BEOGRAD, 23. februara 2014. (Beta) - Fudbalska reprezentacija Srbije kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Francuskoj počeće duelom u Jermeniji 11. oktobra.

Srbija će, kako je u nedelju odlučeno žrebom, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Grupi I, sa reprezentacijama Portugala, Danske, Jermenije i Albanije.

Tri dana posle meča s Jermenijom, 14. oktobra, Srbija će dočekati Albaniju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << a u poslednjem meču u 2014. godini, 14. novembra, na programu je duel protiv Danske u Srbiji.

Prvi meč u 2015. godini Srbija igra na gostovanju u Portugaliji 29. marta, dok 13. juna gostuje Danskoj, a 4. septembra dočekuje Jermeniju.

Albanija i Srbija će se sastati 8. oktobra 2015. godine, a poslednji meč kvalifikacija za šampionat Evrope na programu je 11. oktobra kada će reprezentacija Srbije dočekati Portugaliju.

U Grupi I biće i domaćin predstojećeg prvenstva Francuska, ali pošto su "trikolori" obezbedili učešće, te utakmice neće biti bodovane.

Plasman na EP izboriće dve najbolje plasirane ekipe iz svake grupe, najbolje trećeplasirana, dok će preostale četiri trećeplasirane igrati u doigravanju za učešće na kontinentalnom prvenstvu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.