Srbija gostuje u Luksemburgu: Počinju pripreme za baraž

Izvor: B92, 10.Sep.2019, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija gostuje u Luksemburgu: Počinju pripreme za baraž

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje u Luksemburgu, gde gotovo izvesno počinje serija "pripremnih mečeva" za baraž Lige nacija u borbi za Evropsko prvenstvo.

Srbija je posle poraza od Portugalije u nezavidnoj situaciji u B grupi, šanse da se izbori direktan plasman na EURO 2020 su samo teoretske, pa bi preostali mečevi trebalo da posluže za uigravanje pred baraž u martu.

Otprilike takav pristup najavio je i selektor Ljubiša Tumbaković, koji je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će, osim što ne može da računa na povređenog Dušana Tadića, napraviti mnogo izmena u timu.

"Rezultat sa Portugalijom izdefinisao je naš put za dalje. Biće promena u timu, daću nekim drugim momcima šansu, želim na treningu da ih vidim na terenu", poručio je Tumbaković.

Sličan pristup najavio je i prvi strelac tima Aleksandar Mitrović.

"Ponovo krećemo od nule, više nista ne zavisi od nas, matematicki smo samo u igri. U fudbalu je sve moguće, ali svakako bi trebalo iskoristiti ove meceve da shvatimo selektorove ideje i da se upoznamo s njim", rekao je Mitrović.

Utakmica između Luksemburga i Srbije igra se od 20 časova i 45 minuta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srbija neubedljiva ali sigurna u Luksemburgu

Izvor: RTS, 10.Sep.2019

Fudbaleri Srbije savladali su u gostima Luksemburg sa 3:1 u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. . Srbija nije dominirala u Luksemburgu, što su mnogi (verovatno) očekivali, ali je došla do trijumfa..."Orlovi", bez...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.