Srbija deklasirala Bugarsku na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Izvor: B92, 11.Okt.2023, 19:43

Srbija deklasirala Bugarsku na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Ženska rukometna reprezentacija Srbije ubedljivo je savladala Bugarsku rezultatom 40:16 (23:8), na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Pitanje pobednika u meču grupe 6 kvalifikacija u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu nije se postavljalo nijednog trenutka, jer su izabranice Uroša Bregara pokazale da su za klasu bolje od Bugarki.

Najefikasnija u redovima Srpkinja bila je Sanja Radosavljević sa osam golova, Dunja Radević i Anđela Janjušević >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su dale po četiri, a Aleksandra Vukajlović, Bojana Milić, Aleksandra Stamenić, Emilija Lazić i Jovana Jovović po tri.

Kod Bugarki se istakla Kristina Milanova sa šest pogodaka. U drugom meču grupe 6, Crna Gora je danas kao domaćin bila veoma ubedljiva protiv Turske 39:23 (16:14).

Srpkinje naredni meč u kvalifikacijama za EP igraju 15. oktobra u Ankari protiv Turske. Direktan plasman na EP obezbediće dve prvoplasirane selekcije, kao i četiri najbolje trećeplasirane selekcije iz osam kvalifikacionih grupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometašice Srbije ubedljive protiv Bugarske na startu kvalifikacija za EP

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2023

Rukometašice Srbije pobedile su večeras na svom terenu Bugarsku sa 40:16 (23:8), u meču prvog kola Grupe 6 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.