Izvor: Njuz.net, 18.Jun.2024, 16:11

Srbija će utakmicu protiv Slovenije igrati samo sa Tadićem

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeMINHEN, 18. jun 2024, (Njuz) – Fudbalska reprezentacija Srbije svoju drugu utakmicu na Evropskom prvenstvu u fudbalu protiv selekcije Slovenije igraće samo sa Tadićem u startnoj postavi, saopšteno je iz stručnog štaba reprezentacije.
Nakon što je kapiten reprezentacije Dušan Tadić iskazao nezadovoljstvo zbog neigranja od početka meča protiv Engleske i izjavio kako je on najspremniji igrač u timu, selektor >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Dragan Stojković Piksi doneo je odluku da Tadić igra sam protiv Slovenije.
– Razmotrio sam Tadićevu izjavu posle meča sa Engleskom i mislim da je u pravu. Započećemo i završiti utakmicu samo sa Tadićem, pri čemu će on igrati štopera, zadnjeg veznog, levog i desnog beka, prebacivati se na krilo po potrebi, igrati ofanzivnog veznog kad se za to ukaže prilika i učestvovati u napadu kad god dobije loptu od saigrača Dušana Tadića. Očekujem dobar rezultat, a najvažnije je da Tadić pokaže timsku igru tokom meča sa Slovenijom – rekao je selektor Stojković – I naravno, da ne zaboravim da treba i da brani – dodao je on.
Kapiten reprezentacije Dušan Tadić nije krio oduševljenje selektorovom odlukom.
– Drago mi je da je Mister konačno uvideo moje kvalitete. 90 minuta je malo vremena da pokažem svu svoju fizičku spremu i da dokažem da sam najbolji fudbaler u reprezentaciji i šteta je što u ovoj fazi ne bi ni mogli da se igraju produžeci, da svi vide koliko sam izdržljiv i jak – kaže Tadić.
– Atmosfera u timu je sjajna, u dobrim sam odnosima sa samim sobom i jedva čekam da utakmica počne. Saigrači, koji u četvrtak neće igrati, pružili su mi podršku, veruju u mene kao tim i nadaju se da ću usrećiti sve svoje navijače. Najzadovoljniji je bio Sergej Milinković-Savić koji je rekao da bi ga ionako mrzelo da mora još jednu utakmicu da se šeta po terenu, umesto da za to vreme radi nešto korisno – otkrio je Tadić.
Utakmica protiv Slovenije na programu je u četvrtak od 15 časova u Minhenu na Allianz areni, a kako nezvanično saznajemo, na stadion neće moći da uđu navijači koji nose srpske zastave ili bilo koja druga obeležja na kojima nije Dušan Tadić.
Miroslav Vujović
The post Srbija će utakmicu protiv Slovenije igrati samo sa Tadićem appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAPITEN PREKINUO TIŠINU: Dušan Tadić se izvinio sleektoru

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2024

Reprezentacija Srbije poražena je u prvom kolu Evropskog prvenstva od Engleske minimalnim rezultatom, a još više od poraza, pažnju javnosti privukla je izjava Dušana Tadića posle meča u kojem je zamerio selektoru Draganu Stojkoviću što nije počeo utakmicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Sportal saznaje: Dušan Tadić je starter protiv Slovenije!

Izvor: Sportal.rs, 19.Jun.2024, 09:42

Kapiten Srbije Dušan Tadić biće u startnoj postavi protiv Slovenije, saznaje Sportal. Prema našim saznanjima, on je svakako bio planiran da od prvog minuta zaigra protiv "zmajčeka" još i pre nego što su "orlovi" odigrali svoj prvi meč na Evropskom prvenstvu, protiv Engleske (0:1).

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.