Španija u polufinalu šampionata Evrope

Izvor: Studio B, 24.Jan.2012, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španija u polufinalu šampionata Evrope

Rukometna reprezentacija Španije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je u Novom Sadu savladala Island sa 31:26 (17:13), u utakmici drugog kola druge faze šampionata.

Španija je nakon ove pobede zadržala prvo mesto u grupi sa sedam bodova, a ostaće na tom mestu pod uslovom da Hrvatska ne pobedi u obe utakmice do kraja. Island je nakon ovog poraza ostao bez šansi za plasman u polufinale.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Najefikasniji u reprezentaciji Španije na današnjem meču bio je Aguinagalde sa pet postignutih golova, dok je Islanđane prevodio Sigurdson sa šest pogodaka.

Selekcije Hrvatske i Francuske sastale se u 18.10, a od 20.10 igraju Mađarska - Slovenija.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Španija u polufinalu šampionata Evrope

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2012

NOVI SAD - Rukometna reprezentacija Španije plasirala se danas u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je u Novom Sadu savladala Island sa 31:26 (17:13), u utakmici drugog kola druge faze šampionata.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.