Špancima dovoljan jedan gol da eliminišu Hrvatsku

Izvor: B92, 24.Jun.2023, 22:37

Špancima dovoljan jedan gol da eliminišu Hrvatsku

Mlada fudbalska reprezentacija Španije savladala je Hrvatsku sa 1:0 u drugom kolu Evropskog prvenstva za fudbalere do 21. godine.

Jedini pogodak za Crvenu furiju je postigao Abel Ruiz u prvom minutu meča.

Španija je posle ove pobede stigla do šestog boda i plasmana četvrtfinale Evropskog prvenstva i protiv Ukrajine igrati za prvo mesto.

Hrvatska sa druge strane je posle ovog poraza izgubila sve šanse da se nađe u četvrtfinalu, pa će zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toga utakmica poslednjeg kola protiv Rumunije neće imati takmičarski značaj.

Prvo poluvreme je sem gola u prvom minutu koji je šokirao fudbalere Hrvatske, prošlo bez velikih uzbuđenja. Jedino vredno pomena bila su dva žuta kartona koji su dobil Matija Frigan i Mičel Šego kod Hrvatske.

U drugom delu meča, Španija je držala kontrolu utakmice u svojim rukama, beležimo šansu za fudbelere selektora Denie, koju je imao Huan Miranda ali je posle njegovog udaraca lopta završila na levoj stativi.

Koliku je dominaciju imala Španija vidi se po tome što je u jednom trenutku meča odnos u posedu lopte bio 81:19.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.