Izvor: RTS, 10.Nov.2020, 13:39

Španac Lahoz deli pravdu na meču Srbija - Škotska

Španski arbitar Anotnio Mateu Lahoz, delegiran je za meč baraža kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u kojem se na stadionu "Rajko Mitić" sastaju Srbija i Škotska.
Srbija će u četvrtak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" ugostiti ekipu Škotske u okviru baraža za Evropsko prvenstvo, koje se igra naredne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godine.

Ukoliko pobede, "orlovi" će se plasirati na EP prvi put posle 20 godina.
Prema odluci Uefe, pravdu na meču Srbije i Škotske deliće Španac Antonio Mateu Lahoz.
Iako je često delegiran za velike utakmice i uživa ugled jednog od poznatijih španskih sudija, često se nalazi na udaru kritika, kako u svojoj zemlji, tako i širom Evrope.
Španac je Srbiji sudio u ubedljivom porazu od Ukrajine od 5:0 u Lavovu u okviru Lige nacija.
Mladoj reprezentaciji Srbije pravdu je delio 2015. godine, kada su "orlići" na putu ka svetskoj tituli, savladali Mađarsku sa 2:1.
Što se tiče srpskih klubova, Lahoz je bio sudija na meču Lige šampiona između Crvene zvezde i Liverpula u Beogradu, koji je završen rezultatom 2:0 za srpskog predstavnika.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.