Simonović i Veličković pred Finsku: Atipična ekipa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2020, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simonović i Veličković pred Finsku: Atipična ekipa

Košarkaš Srbije Marko Simonović, pred susret sa Finskom u prvom kolu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 2021, izjavio je da ekipu očekuje teško gostovanje.

"Očekuje nas teško gostovanje, svi znaju da je ovde uvek dobra atmosfera. Finci su ekipa koja je atipična, nemaju nekog izrazito visokog igrača. Jako su brzi, svi šutiraju, utrčavaju… Na nama je da damo sve od sebe, da probamo da odigramo što bolje i da se nadamo što boljem rezultatu", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Simonović za sajt KSS.

Povratnik u nacionalni tim Novica Veličković takođe respektuje prvog rivala u kvalifikacijama za EP 2021.

"Finska u poslednjih nekoliko godina konstantno košarkaški napreduje i raste. Igraju brzo, dosta atipično. Spremićemo se za to i probati da ih dobijemo na njihovom terenu", istakao je Veličković.

Utakmica između košarkaša Finske i Srbije igra se sutra od 18 sati.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veličković i Simonović "u glas": Atipičan protivnik, teška utakmica VIDEO

Izvor: B92, 19.Feb.2020

Košarkaški reprezentativci Srbije Marko Simonović i Novica Veličković analizirali su ekipu Finske.

Nastavak na B92...

Najiskusniji među "orlovima" pred Finsku: "Teška utakmica, atipičan rival, veoma su brzi!"

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020

Srbija počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo...Reprezentacija Srbije doputovala je u utorak uveče u Finsku, gde će se u četvrtak sastati sa domaćom reprezentacijom u prvom kolu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 2021...Nakon što su se smestili u Helsinkiju, "orlovi" su u sredu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.