Severna Makedonija i Slovenija igraće pred navijačima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Maj.2021, 11:52

Severna Makedonija i Slovenija igraće pred navijačima

Publika će moći da prisustvuje prijateljskoj fudbalskoj utakmici Severne Makedonije i Slovenije koja se igra 1. juna, saopštila je vlada u Skoplju. Kako se navodi, vlada je odlučila da napravi izuzetak i da dozvoli da na toj pripremnoj utakmici makedonske reprezentacije za Evropsko prvenstvo tribine Gradskog stadiona u Skoplju budu ispunjene sa 30 odsto kapaciteta. Tu odluku su ministri u vladi Zoran Zeva doneli u znak podrške reprezentaciji koja se prvi put plasirala na šampionat...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Reprezentacije Severne Makedonije i Slovenije pred navijačima

Izvor: Radio 021, 28.Maj.2021

Publika će moći da prisustvuje prijateljskoj fudbalskoj utakmici između Severne Makedonije i Slovenije koja se igra 1. juna, saopštila je vlada u Skoplju.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.