Šestoro Nišlija na juniorskom Evropskom prvenstvu u kik-boksu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Avg.2023, 10:16

Šestoro Nišlija na juniorskom Evropskom prvenstvu u kik-boksu

Svetski šampioni Nada Krivačević i Janja Savić, vicešampion sveta Ivan Krivačević, kao i Jovan Stevanović, Pavle Mitrović i Vuk Đorđević predstavljaće svoj Niš i Srbiju na Evropskom prvenstvu u kik-boksu koje će od 26. avgusta do 3. septembra biti održano u Turskoj. Selektor Srbije i trener iz Niša Srđan Radulović kaže da očekuje dobre rezultate >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << svih 26 takmičara koji će nastupati pod zastavom Srbije.

Trener i takmičari KIk-boks kluba Niš i borci kluba Gard 018; foto: KBK Niš i KBK Gard 018 Grad Niš predstavljaće šestoro juniora - troje iz Kik-boks kluba Niš (Nada Krivačević, Janja Savić i Ivan Krivačević), dvoje iz kluba Gard 018 (Pavle Mitrović i Vuk Đorđević), kao i Jovan Stevanović iz Konstantina.

Reprezentacija Srbije ima 26 članova u kategorijama starijih i mlađih juniora, a selektor Srđan Radulović očekuje dobre rezultate.

Iako učestvujemo sa manjim brojem takmičara od planiranog, dok će većinu zemalja predstavljati veći broj takmičara, odabrani su oni najbolji i nadam se da ćemo kvalitetom još jednom dokazati da smo u samom vrhu u obe discipline K-1 i low kick, u kojima kao Srbija nastupamo. Posle dobro odrađenih priprema na Paliću, svi takmičari su spremni i motivisani da dostojno predstavljaju reprezentaciju - rekao je Radulović.

Sa njim u timu su i treneri Radomir Radomirović i Vladimir Bogovića.

Kik-bokseri za Tursku putuju u petak, 25. avgusta, a posle završetka merenja i žreba, borbe eliminacija su na programu od ponedeljka do petka, a završnica i finala planirana su za 3. septembar.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.