Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2024, 12:29

Selektor Srbije Uroš Bregar saopštio širi spisak rukometašica za dvomeč sa Crnom Gorom

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar saopštio je danas širi spisak od 35 igračica za mečeve protiv Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano krajem godine u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bregar saopštio širi spisak rukometašica za dvomeč sa CG

Izvor: B92, 13.Feb.2024

Selektor ženske rukometne reprezentacije Uroš Bregar saopštio je spisak od 35 igračica za mečeve protiv Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo...Srbija se nalazi u Šestoj grupi kvalifikacija za EP 2024. sa selekcijama Crne Gore, Turske i Bugarske...Prvo mesto na tabeli drži Crna Gora...

Nastavak na B92...

Objavljen širi spisak bh. rukometašica za duele sa Grčkom

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Feb.2024

Selektor ženske seniorske rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Adnan Bašić objavio je širi spisak za mečeve 3. i 4. kola kvalifikacija za EHF Evropsko prvenstvo 2024. godine protiv Grčke.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.