Selektor Srbije: Ne idemo u Podgoricu sa belom zastavicom

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 21:45

Selektor Srbije: Ne idemo u Podgoricu sa belom zastavicom

Selektor rukometašica Srbije Uroš Bregar smatra da je bilo i dobrih stvari u igri njegovog tima, uprkos porazu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Bolje od njegovih izabranica su u Zrenjaninu bile Crnogorke (30:31), koje su Srbiji nanele prvi poraz u grupi 6.

Bregar je najavio detaljnu analizu ovog meča, ali i revanš u crnogorskoj prestonici.

"Odigrali smo kvalitetan meč, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naročito u drugom poluvremenu. Izvući ćemo sve dobre i pozitivne elemente igre i pokušati da se fokusiramo na ono što smo dobro radili", istakao je Bregar na konferenciji za medije i dodao:

"Iskoristićemo ova tri dana da radimo na problemima u odbrani sa kojima smo se danas susreli, da to ispravimo već u nedelju u Podgorici. Ne idemo tamo sa belom zastavom, idemo da pobedimo."

Kapiten Srbije Jovana Risović rekla je da je ponosna na tim i partiju koju su prikazale.

“Borile smo se celu utakmicu, ali je prevagnulo to što su protivnice bile fokusiranije u ključnim trenucima meča. Na pravom smo putu, pokazali smo da možemo da se nosimo sa svima i volela bih da u Crnoj Gori ponovimo dobru odbranu iz drugog poluvremena i da tamo sav dobar rad dođe na naplatu”, naglasila je Risović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.